Antony Morato

Drie Italiaanse broers die in 2007 besluiten om een trendy en jong modemerk op de markt te brengen. Morato is geboren. Het merk groeit snel en heeft zichzelf bewezen als een topspeler binnen de internationale markt. Casual met een strakke pasvorm; de broers weten waar de markt behoefte aan heeft. Antony Morato levert een complete collectie. Anto...

Drie Italiaanse broers die in 2007 besluiten om een trendy en jong modemerk op de markt te brengen. Morato is geboren. Het merk groeit snel en heeft zichzelf bewezen als een topspeler binnen de internationale markt. Casual met een strakke pasvorm; de broers weten waar de markt behoefte aan heeft. Antony Morato levert een complete collectie. Antony Morato is op en top Italiaans en dit is terug te vinden in het product design. Lijnen zijn clean, prints zijn trendy en materialen zijn van topkwaliteit.

Het adres in Eindhoven voor al uw Antony Morato sneakers en Morato kleding. In onze winkel aan de Hooghuisstraat en onze webshop albertobellini.nl.

Meer

Antony Morato Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items